ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Στα γραφεία της ΚΑΕ ο Σλούκας - Υπογράφει και ανακοινώνεται το σούπερ deal

Παναθηναϊκός: Στα γραφεία της ΚΑΕ ο Σλούκας - Υπογράφει και ανακοινώνεται το σούπερ deal
Intime

Παναθηναϊκός: Μία από τις μεγαλύτερες «βόμβες» των τελευταίων ετών είναι έτοιμοι να «πυροδοτήσουν» οι «πράσινοι» καθώς ο Κώστας Σλούκας υπογράφει άμεσα συμβόλαιο και ανακοινώνεται!

Μεταγραφή «βόμβα» στην Ελλάδα και μία από τις πιο ηχηρές στην Ευρωλίγκα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, καθώς ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ και εντός των επόμενων ωρών, ίσως και λεπτών, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το deal.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου (08/07) ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τους δύο άνδρες να «σφραγίζουν» την οριστική συμφωνία.

Ο Έλληνας γκαρντ αποχώρησε την Πέμπτη (06/07) από τον Ολυμπιακό, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους», με τον παίκτη να στέκεται στον σεβασμό που δεν είχε καταφέρει να εμπνεύσει σε όλους, αφήνοντας αιχμές.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και κατάφερε να «σφραγίσει» ένα από τα πιο σημαντικά deal των τελευταίων ετών, όχι μόνο για τα δεδομένα της Ελλάδας, αλλά και για την Ευρωλίγκα.

Σχετικές ειδήσεις