ΜΠΑΣΚΕΤ

Τραγωδία στη Γαλλία: Νεκρός ο 17χρονος, Ίσα Τουρέ – Πνίγηκε κατά τη διάρκεια μπασκετικού καμπ

Γαλλία
@javcm_basket

Γαλλία: Την απώλεια ενός νέου παιδιού θρηνεί το μπάσκετ της χώρας, καθώς ο Ίσα Τουρέ έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Ο νεαρός αθλητής πνίγηκε κοντά στην παραλία Canet-en-Roussillon στη Νότια Γαλλία.

Ο Τουρέ, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Elite U18, με τη φανέλα της Βισί - Κλερμόν συμμετείχε σε μπασκετικό καμπ. Η εξαφάνιση του έγινε στις 17:30 και στις 7 το απόγευμα σήμανε συναγερμός έκτακτης ανάγκης.

Ξεκίνησε έρευνα για την ανεύρεση του, στην οποία έλαβαν μέρος δύτες, πυροσβέστες, αστυνομικοί, ένα ελικόπτερο κι ένα αεροσκάφος θαλάσσης. Το άψυχο σώμα του νεαρού αθλητή βρέθηκε από δύτες και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

«Όλοι οι διοικητικοί ηγέτες, οι υπάλληλοι, οι παίκτες, οι υποστηρικτές και οι εθελοντές επιθυμούν να εκφράσουν στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Ισά τα πιο ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Ήταν ένας νεαρός άνδρας γεμάτος φιλοδοξίες, πάντα χαμογελαστός και τύγχανε της εκτίμησης από όλους τους συμπαίκτες του και τα μέλη του συλλόγου. Θα του αποδοθεί φόρος τιμής στην αρχή της σεζόν», ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωσή της.