ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το επικό λάθος στο επώνυμό του - Έγινε Αντεροκούνμπο και δέχθηκε τρολάρισμα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το επικό λάθος στο επώνυμό του - Έγινε Αντεροκούνμπο και δέχθηκε τρολάρισμα
Eurokinissi

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρομερό ήταν το τρολάρισμα που δέχθηκε ο Έλληνας σούπερ σταρ όταν έγραψε λάθος το επώνυμό του με κλειστά τα μάτια.

Η αλήθεια είναι πως το όνομα του διεθνή άσου των Μιλγουόκι Μπακς είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν δεν είσαι… εξοικειωμένος. Άλλωστε, στα πρώτα του χρόνια στο NBA, πολλοί ήταν αυτοί που το πρόφεραν λάθος, μένοντας τελικά στο… απλό «Giannis».

Φαίνεται πως το Αντετοκούνμπο είναι δύσκολο, ακόμα και για τον Έλληνα σούπερ σταρ, με μία μικρή λεπτομέρεια. Όταν… αναγκάζεται να το γράψει με τα μάτια κλειστά. Συγκεκριμένα, η λογαριασμός «Buttcrack Sports» στο Twitter έβαλε μία τρομερή… πρόκληση στους ακολούθους του.

Αυτή ήταν να γράψουν το όνομα του «Greek Freak» με τα μάτια κλειστά και ζήτησε να «τιτιβίσουν» τις απαντήσεις τους. Την πρόκληση έκανε δεκτή και ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, όμως, υπέπεσε σ’ ένα επικό λάθος, καθώς έγραψε «Αντεροκούνμπο».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, σχεδόν άμεσα οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να τρολάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ κάποιοι «ανέβασαν» τις δικές τους προσπάθειες.

Σχετικές ειδήσεις