ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Η διάγνωση του γιου του Μπρόνι - Ο λόγος που έπαθε καρδιακή ανακοπή

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Η διάγνωση του γιου του Μπρόνι - Ο λόγος που έπαθε καρδιακή ανακοπή

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Μετά από εξετάσεις έγινε γνωστή στα ΜΜΕ η διάγνωση του Μπρόνι Τζέιμς - Ο λόγος που τον οδήγησε στην καρδιακή ανακοπή

Στιγμές αγωνίας έζησε η οικογένειά του Αμερικάνου σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες, ο γιός του, Μπρόνι, εισήχθη στο νοσοκομείο, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Εκπρόσωπος του 18χρονου γιου του ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε στο Page Six ότι «η πιθανή αιτία» της αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής (SCA) του Μπρόνι έχει αναγνωριστεί ως «ένα ανατομικά και λειτουργικά σημαντικό συγγενές καρδιακό ελάττωμα». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η κατάσταση του νεαρού αθλητή «μπορεί και θα αντιμετωπιστεί», σημειώνοντας ότι η οικογένειά του είναι «πολύ σίγουρη» ότι θα κάνει «αναρρώσει πλήρως», και θα «επιστρέψει στο μπάσκετ στο πολύ εγγύς μέλλον».

Ο Μπρόνι έλαβε τη διάγνωσή του «μετά από μια ολοκληρωμένη αρχική αξιολόγηση» στο Cedars-Sinai Medical Center, με επικεφαλής τον Δρ. Merije Chukumerije, και αξιολογήσεις παρακολούθησης στην κλινική Mayo και στο ιατρικό κέντρο Atlantic Health/Morristown, με επικεφαλής τον Δρ. Michael J. Ackerman και ο Dr. Matthew W. Martinez, αντίστοιχα.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Το πρώτο βίντεο με τον γιό του, Μπρόνι, μετά την καρδιακή προσβολή (vid)

Πλέον, ο γιος του «Βασιλιά» επέστρεψε στο σπίτι του, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο άσος των «Λιμνανθρώπων» ανέβασε ένα βίντεο του Μπρόνι, που τον δείχνει να παίζει πιάνο, για να καθησυχάσει τον κόσμο για την υγεία του γιού του.

«Μεγαλώνεις! Ο Θεός είναι σπουδαίος! Μπρόνι, ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Τόσο απλά! Συνέχισε έτσι μικρέ βασιλιά!!! Είμαστε μαζί σου σε κάθε βήμα σου», έγραψε χαρακτηριστικά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.