ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Σλοβενία - «Πολιορκήθηκε» ο Κώστας Σλούκας (pics)

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Σλοβενία - «Πολιορκήθηκε» ο Κώστας Σλούκας (pics)

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό ρόστερ με τις μεταγραφές που έκανε αυτό το καλοκαίρι, αλλά πλέον καλείται να φτιάξει κι ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες από το ΟΑΚΑ, αλλά πλέον θα συνεχίσει στη Σλοβενία. Εκεί ταξίδεψε η αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο, με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά για μια εβδομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν θα επιχειρήσει να βρει χημεία και να δώσει ρόλους, περνώντας στους παίκτες την αγωνιστική φιλοσοφία του.

Το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Πολλοί άνθρωποι που τον είδαν έτρεξαν για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του και να του ευχηθούν για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 33χρονος γκαρντ χαμογελαστός και ευδιάθετος δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν.