ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Εσπευσμένα στην Τουρκία ο Αταμάν - Συνεχίζεται η προετοιμασία στη Σλοβενία (vids)

Παναθηναϊκός: Εσπευσμένα στην Τουρκία ο Αταμάν - Συνεχίζεται η προετοιμασία στη Σλοβενία (vids)

Ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από την προετοιμασία που πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός στη Σλοβενία και επέστρεψε στην Τουρκία για σοβαρό προσωπικό ζήτημα.

Απρόοπτο στην προετοιμασία που πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός στη Σλοβενία, καθώς ο Εργκίν Αταμάν αναγκάστηκε να αναχωρήσει από τη Κράνισκα Γκόρα, λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Έτσι, ο Τούρκος προπονητής δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο φιλικό της Πέμπτης (7/9, 18:30) με τη Τσεντεβίτα στη Λιουμπλιάνα και θα συναντηθεί εκ νέου με την ομάδα του «τριφυλλιού» μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα (8/9).

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται κανονικά, παρά το απρόοπτο με τον προπονητή του «τριφυλλιού», ο οποίος φυσικά και θα βρίσκεται σε επαφή με τους συνεργάτες του.

Απών από το σημερινό πρόγραμμα ήταν και ο Τζέριαν Γκραντ ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ από τη Σλοβενία αναχώρησε και ο Θωμάς Κώττας ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού περιελάμβανε και παιχνίδι 5 εναντίον 5, όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο που ανέβασε στα social media η ΚΑΕ.