ΜΠΑΣΚΕΤ

Κακοκαιρία Daniel: Μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Κακοκαιρία Daniel: Μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
Intime

Οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή τους σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν χτυπηθεί από την κακοκαιρία Daniel.

Εφιαλτικές στιγμές ζει η χώρα μας και ειδικά οι κάτοικοι της Θεσσαλίας μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι είναι αγνοούμενοι, ενώ πολλοί βρίσκονται σε κίνδυνο, εγκλωβισμένοι σε πλημμυρισμένα σπίτια.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της στα social media στάθηκε στο πλευρό όλων όσων δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από την κακοκαιρία Daniel που πλήττει τη χώρα μας. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους, καθώς και με όσους παραμένουν σε κίνδυνο», έγραψε στην ανάρτησή της η πράσινη ΚΑΕ.

Τη δική της ανακοίνωση έβγαλε και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τονίζοντας πως θα σταθεί στο πλευρό των αθλητικών σωματείων της ΕΣΚΑΘ. Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει:

«Η κακοκαιρία Daniel εξελίσσεται δραματικά για τη χώρα, με ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες ζημιές και όλοι οι άνθρωποι της ΕΟΚ παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ελπίζουν στην άμεση ύφεση των φαινομένων και τον περαιτέρω περιορισμό της καταστροφής.

Μεταξύ των βαρέως πληγέντων συμπεριλαμβάνονται και αθλητικά σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΚΑΘ και εντός των προσεχών ημερών, θα υπάρξει συνάντηση μαζί τους, προκειμένουν να αποτυπωθεί με ακρίβεια η κατάσταση και οι ανάγκες που προκύπτουν.

Η ΕΟΚ θα σταθεί στο πλευρό τους εξετάζοντας κάθε δυνατό τρόπο συμπαράστασης για την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα».

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Είμαστε σοκαρισμένοι από τις εικόνες βιβλικής καταστροφής στην χώρα μας λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλους όσοι έχουν πληγεί. Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι και σε όσους βρίσκονται σε κίνδυνο και περιμένουν βοήθεια.