ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Διεκόπη στο -16 το φιλικό με τον Προμηθέα λόγω τραυματισμών των Πίτερς και Πάπας

Ολυμπιακός: Διεκόπη στο -16 το φιλικό με τον Προμηθέα λόγω τραυματισμών των Πίτερς και Πάπας

Ο Προμηθέας κέρδισε τις εντυπώσεις στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, αλλά το παιχνίδι διακόπηκε στο 33ο λεπτό με το σκορ στο 61-45 λόγω τραυματισμών των Πίτερς και Πάπας.

Η ατυχία χτύπησε τον ήδη «μισό» Ολυμπιακό στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς τους διεθνείς Παπανικολάου, Φαλ, Ουόκαπ, Λαρεντζάκη, Λούντζης, Μιλουτίνοφ και τους τραματίες ΜακΚίσικ (επέμβαση στην μύτη), Ουίλιαμς-Γκος (τενοντίτιδα στον δεξί αχίλλειο), είδαν στο τεστ με τον Προμηθέα στο «Δ. Τόφαλος» να τίθενται νοκ-άουτ και οι Πίτερς, Πάπας.

Στο 11ο λεπτό ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ στο 33΄ υπέστη τράβηγμα ο ομογενής γκαρντ.

Οι νέοι τραυματισμοί είχαν σαν αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί στο 33΄, κατόπιν συμφωνίας με τους Αχαιούς, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έμεινε με 7 διαθέσιμους παίκτες.

Σε εκείνο το σημείο ο Προμηθέας του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν στο +16 (61-45)!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Κάουαν 11 (2), Βασιλείου, Κόνιαρης 5 (1), Χρυσικόπουλος 3 (1), Στίβενς 4 (βασική 5άδα), Μπαζίνας 4, Χέιλ 12 (1), Κόφεϊ 6 (1), Εχενίκε 16, Πρέκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάνααν 8 (1), Σίκμα 5, Πάππας 9 (1), Πίτερς 10 (2), Τανούλης 3 (βασική 5άδα), Τσάμης 3, Αμπόσι, Σεγκούρα, Οικονομόπουλος 7.