ΜΠΑΣΚΕΤ

Κακοκαιρία Daniel: «Ο Θεός να βάλει το χέρι Του», δήλωσε ο Λαρισαίος Βασίλης Σπανούλης

Κακοκαιρία Daniel: «Ο Θεός να βάλει το χέρι Του», δήλωσε ο Λαρισαίος Βασίλης Σπανούλης

Η ομάδα του έπαιξε φιλικό με την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό του Βασίλη Σπανούλη ήταν στους δοκιμαζόμενους απ’ τις πλημμύρες συντοπίτες του στη Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία.

Κατάγεται από τη Λάρισα, την επισκέπτεται συχνά, έχει δικούς του ανθρώπους εκεί. Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να είχε το σώμα του στον πάγκο του Περιστερίου στο φιλικό με την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό και η καρδιά ήταν στη Θεσσαλία. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του και στους δικούς του ανθρώπους, όπως και σε όλους όσους δοκιμάζονται απ’ την κακοκαιρία Daniel και τις πλημμύρες.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», είπε πως το μπάσκετ δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή κι ευχήθηκε ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Τί να μιλήσουμε για μπάσκετ; Συμπαραστεκόμαστε στον κόσμο σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνούν. Για μένα το μπάσκετ είναι σε δεύτερη μοίρα, απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους, τους συμπονούμε και συμπαραστεκόμαστε».

Είχες συγγενικά σου πρόσωπα σε κίνδυνο;

«Δεν είναι σε κίνδυνο αλλά σίγουρα περνούν δύσκολες στιγμές, όλος ο κόσμος, μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του να πάνε όλα καλά».