ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Στο ΣΕΦ το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι - Η πρεμιέρα και όλο το πρόγραμμα

Basket League: Στο ΣΕΦ το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι - Η πρεμιέρα και όλο το πρόγραμμα

Basket League: Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του μπάσκετ, έπειτα από την κλήρωση που έλαβε χώρα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (12/09) πραγματοποιήθηκε τελικά η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League. Βάσει του αρχικού σχεδιασμού, η διαδικασία θα λάμβανε χώρα το απόγευμα της Τρίτης (12/09) στις 20:00 στο Ωδείο Αθηνών, ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδιά της, ελέω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω της φονικής κακοκαιρίας Daniel που έπληξε την Θεσσαλία.

Για τον λόγο αυτό, η κλήρωση πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά το μεσημέρι της Τρίτης (12/09) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και στην πρεμιέρα του νέου… μαραθωνίου, που έχει οριστεί για τις 7 Οκτωβρίου, ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν θα υποδεχθεί το Μαρούσι, ενώ ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, τα άλλα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής ημέρας είναι:

Απόλλων Πατρών-Καρδίτσα
ΑΕΚ-Λαύριο
Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι bwin
ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών

Πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ - Τρεις «αιώνιες» μάχες τον Οκτώβριο

Νωρίς… θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τη Basket League. Η κληρωτίδα έβγαλε την 4η αγωνιστική την «μητέρα των μαχών», η οποία θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ, με αρχική ημερομηνία το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, αλλά όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει… μετάθεση για δύο ημέρες, ελέω υποχρεώσεων των δύο συλλόγων στην Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά το τρίτο. Αρχικά, οι δύο ομάδες αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Super Cup, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στη διοργάνωση της Ρόδου, ενώ μερικές μέρες αργότερα, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου έχει οριστεί το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά στο ματς του δεύτερου γύρου της Basket League, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της κανονικής διάρκειας της Basket League:

Basket League πρόγραμμα
Το πρόγραμμα της κανονικής διάρκειας της Basket League

Σχετικές ειδήσεις