ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η γκάφα με τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού

Euroleague: Η γκάφα με τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού

Η λίγκα πόσταρε φωτογραφία στα social media με τον Κώστα Παπανικολάου να φορά τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη.

Διάφορα σποτ για την Euroleague γυρίζονται αυτές τις μέρες. Την Τετάρτη ειδικά υπήρξε «πυρετός» προετοιμασιών για τη νέα σεζόν, γι’ αυτό και ταξίδεψαν παίκτες και προπονητές για χάρη των υποχρεώσεων αυτών της λίγκας. Από τον Παναθηναϊκό ο Αταμάν και ο Γκριγκόνις, ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσωπεί ο αρχηγός του, Κώστας Παπανικολάου.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρωί γυρίστηκε σποτ για την Euroleague, με πρωταγωνιστές παίκτες οι οποίοι φορούσαν τις φανέλες των ομάδων τους. Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ της Μπαρτσελόνα, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό και ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού, με τους τρεις τους να φαίνονται σε φωτογραφία που ανέβηκε στα social media της Euroleague.

Αποδείχθηκε, όμως, πως ήταν γκάφα ολκής. Γιατί η φανέλα του Ολυμπιακού την οποία φορούσε ο Κώστας Παπανικολάου, είναι αυτή που θα φορούν οι «ερυθρόλευκοι» τη νέα σεζόν. Αυτή η φανέλα λοιπόν, δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη. Οπότε άθελά της η Euroleague έκανε… σπάσιμο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.