ΜΠΑΣΚΕΤ

Live Streaming: Το φιλικό Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε για το «Nick Galis Tournament»

Live Streaming: Το φιλικό Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε για το «Nick Galis Tournament»

Η ομάδα που «χτίζει» ο Εργκίν Αταμάν δίνει σημαντικό φιλικό για το τουρνουά που διεξάγεται στη Ρόδο, κόντρα στην τουρκική Φενέρμπαχτσε.

Συνέχεια στο «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού με ένα ακόμη φιλικό για τους «πράσινους». Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε για το «Nick Galis Tournament» που διεξάγεται στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο. Αγώνας προετοιμασίας ομάδων Euroleague που θα αρχίσουν τη σεζόν τους με φιλοδοξίες και υψηλές βλέψεις.

Ο Τούρκος προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Λούκα Βιλντόζα. Αντίθετα, αυτό είναι το πρώτο φιλικό για το «τριφύλλι», στο οποίο μετέχουν κανονικά οι διεθνείς που έλειπαν στο Μουντομπάσκετ και ο Ντίνος Μήτογλου που είχε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι, το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσο κι αν… εξιτάρουν τα ονόματα των ομάδων, είναι ένα ακόμη φιλικό και για τους δύο, με βασικό σκοπό το καλύτερο «μοντάρισμα» και τη διαπίστωση από τους προπονητές του επιπέδου ετοιμότητας και των τυχών λαθών που χρειάζονται διόρθωση.

Η Φενέρμπαχτσε ήδη έχει δώσει ένα ματς στο τουρνουά, καθώς ηττήθηκε χθες από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 82-78. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (17/9) τους Ισραηλινούς στις 17:00.

Δείτε Live το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε για το τουρνουά της Ρόδου: