ΜΠΑΣΚΕΤ

Live Streaming: Το φιλικό Παναθηναϊκός-Μακάμπι για το «Nick Galis Tournament»

Live Streaming: Το φιλικό Παναθηναϊκός-Μακάμπι για το «Nick Galis Tournament»

Ο αγώνας που… ρίχνει την αυλαία στο τουρνουά της Ρόδου, με τους «πράσινους» του Εργκίν Αταμάν να αντιμετωπίζουν την φιλόδοξη ομάδα του Τελ Αβίβ.

Με σημαντικό φιλικό τεστ και για τις δύο ομάδες, ολοκληρώνεται το τουρνουά της Ρόδου. Στο κλειστό της Καλλιθέας, το «Nick Galis Tournament»… ρίχνει αυλαία με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αντίπαλοι που βρίσκονται φυσικά στο στάδιο της προετοιμασίας, με τους Εργκίν Αταμάν και Όντετ Κάτας να θέλουν να δουν την ετοιμότητα των παικτών τους και φυσικά να βγάλουν τα κατάλληλα συμπεράσματα με ένα ακόμη παιχνίδι επιπέδου Euroleague.

Οι Ισραηλινοί επικράτησαν την πρώτη μέρα του τουρνουά την Φενέρμπαχτσε με 82-78, ενώ το Σάββατο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε απ’ τους Τούρκους με 79-66 έχοντας απίστευτη αστοχία στα τρίποντα. Κάτι που είναι και φυσιολογικό σε περίοδο προετοιμασίας.

Η Μακάμπι είναι σαφώς πιο δεμένο σύνολο σε σχέση με το «τριφύλλι» που έχει αλλάξει σχεδόν όλο του το ρόστερ, κάνοντας τεράστια ποιοτική αναβάθμιση. Δύο απ’ τα ιστορικότερα σωματεία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, για πολλούς το ευρωπαϊκό Σέλτικς-Λέικερς και λόγω των χρωμάτων των δύο ομάδων.

Δείτε Live το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το τουρνουά της Ρόδου: