ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να έρθουν οι οικογένειες στο γήπεδο»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να έρθουν οι οικογένειες στο γήπεδο»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για το τι περιμένει απ’ τη νέα σεζόν – Τι είπε για το ΟΑΚΑ.

Δηλώσεις στο «Action 24» έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο περιθώριο του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στις βλέψεις του για τη φετινή σεζόν από την ομάδα, ενώ ανέλυσε και τα δεδομένα του ΟΑΚΑ αναφορικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει και θα γίνουν.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Είναι ένα τουρνουά στο οποίο τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, κάθε χρόνο προσπαθούμε να έχουμε το υψηλότερο επίπεδο. Θεωρώ πως και φέτος έχουμε ομάδες οι οποίες πρωταγωνίστησαν. Η Παρτιζάν κατά την άποψή μου ήταν η καλύτερη ομάδα πέρσι, έγιναν αυτά με τη Ρεάλ και δεν πήγε Final 4. Η Εφές έχει δύο στις τρεις τελευταίες Ευρωλίγκες. Η Μπάγερν, ομάδες υψηλού επιπέδου. Έχουμε επιστρέψει κι εμείς φέτος στο υψηλότερο σκαλοπάτι κι ελπίζω να γίνουν ωραίοι αγώνες».

-Για το αν είναι ο ίδιος η καλύτερη «μεταγραφή» της σεζόν:

«Δε θα συμφωνήσω, εγώ και η οικογένειά μου είμαστε διαχρονικά κοντά στον Παναθηναϊκό. Άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο. Τυχαίνει και φέτος να είναι μία απ’ τις χρονιές που έγινε σοβαρή και δυνατή επένδυση».

-Για το τι περιμένει απ’ τον νέο Παναθηναϊκό:

«Να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο με την οικογένειά του, να χαίρεται και να φεύγει με προσμονή περιμένοντας να γυρίσει στο γήπεδο. Αν έρθουν και οι επιτυχίες οι αγωνιστικές και μπορέσουμε να πάμε σε ένα Final 4 ή να σηκώσουμε τη μεγάλη κούπα, θα χαρούμε πάρα πολύ».

-Για το ΟΑΚΑ:

«Δυστυχώς η πολιτεία δεν είχε διατηρήσει το γήπεδο στο επίπεδο που θα έπρεπε. Φέτος είμαστε σε διαδικασία να διορθώσουμε τα λάθη που έχουν γίνει. Αλλάζουμε ύδρευση, σωληνώσεις, καλοριφέρ... Θα γίνουν και κάποιες ενέργειες εντός του γηπέδου αλλά η πραγματική αλλαγή θα γίνει του χρόνου, ώστε την επόμενη σεζόν να έχουμε ένα γήπεδο που πραγματικά θα χαιρόμαστε να πηγαίνουμε».