ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Παρουσίασε τις επετειακές φανέλες των 100 ετών και ετοιμάζει δικό της κανάλι

ΑΕΚ: Παρουσίασε τις επετειακές φανέλες των 100 ετών και ετοιμάζει δικό της κανάλι

Τις νέες φανέλες της για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 παρουσίασε η ΚΑΕ ΑΕΚ την Δευτέρα (25/9), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Οι παίκτες του Ζοάν Πλάθα θα έχουν τέσσερις διαφορετικές φανέλες, με το επετειακό σήμα για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης, δύο μονόχρωμες, κίτρινες και μαύρες αντίστοιχα με το σήμα του BCL, αλλά και δύο με ρίγες. Σχετικά με τις τελευταίες, η μία έχει βάση το κίτρινο και η άλλη το μαύρο. Σε όλες είναι ευδιάκριτο το επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ.

Οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Τζόρνταν ΜακΡέι, Δημήτρης Φλιώνης και Όμηρος Νετζήπογλου ήταν... τα μοντέλα που πρόβαραν τις φανέλες των «κιτρινόμαυρων» στην παρουσίαση. Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ και ο τεχνικός Ζοάν Πλάθα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος προαναγγείλε μία σειρά από δράσεις που προγραμματίζει η Ένωση γι' αυτήν την επετειακή σεζόν, αποκαλύπτοντας και τη δημιουργία νέου καναλιού, του AEK BC TV.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για την ανανέωση της συνεργασίας με την Betsson και την έναρξη της συνεργασίας με την Macron. Είναι μια επετειακή χρονιά και έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια μια σειρά δράσεων για τη σεζόν αυτή. Στο αγωνιστικό αρχίσαμε με έναν καταξιωμένο προπονητή και πολύ καλούς παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Έχουμε κάνει δράσεις τα τελευταία χρόνια, με την πρώτη αξιοποίηση Ολυμπιακού Ακινήτου στη χώρα, που άνοιξε το δρόμο και έφερε μια σειρά δράσεων. Όλες αυτές οι δράσεις θα κορυφωθούν μέσα τη χρονιά, που θα ανακοινώσουμε το νέο μας κανάλι, θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις. Έχουμε ολοκληρώσει το κομμάτι κινήσεων στο γήπεδο. Στόχος να δημιουργήσουμε τον απόλυτο προορισμό στην Αττική. Στόχος είναι να ολοκληρώσουμε κάθε κίνηση μέσα στη χρονιά».