ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η τριάδα των διαιτητών στον τελικό του Σούπερ Καπ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η τριάδα των διαιτητών στον τελικό του Σούπερ Καπ

Τους διαιτητές που θα βρεθούν στο κλειστό της Καλλιθέας, στη Ρόδο, για τον μεγάλο τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γνωστοποίησε η ΚΕΔ/ΕΟΚ έπειτα από κλήρωση.

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός το Περιστέρι. Πιστοί στο πρώτο ραντεβού της σεζόν οι αιώνιοι, θα κοντραριστούν στις 20:30 για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Σε μια αναμέτρηση που έρχεται υπερβολικά νωρίς, καθώς ακόμη είναι σε… mood προετοιμασίας. Όμως ένα ντέρμπι ποτέ δεν αφήνει τη χαλαρότητα και τις δικαιολογίες να το επηρεάσουν.

Στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο, «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το Super Cup του 2023. Ίσως τον λιγότερο… φανταχτερό τίτλο, απ’ όσους έχουν μπροστά τους να διεκδικήσουν. Και λιγότερο από μια βδομάδα πριν αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Euroleague.

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα στη Ρόδο η ΚΕΔ κλήρωσε τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση. Πρόκειται για τους Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Καρπάνο, οι οποίοι θα σφυρίξουν το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της σεζόν.

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές και για τον μικρό τελικό του Super Cup, ανάμεσα σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ, με τους Τσολάκο, Τσιμπούρη και Χριστινάκη να σφυρίζουν την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί νωρίτερα εντός της ημέρας.