ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε εκτός τελικού Σούπερ Καπ τον Γκριγκόνις

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε εκτός τελικού Σούπερ Καπ τον Γκριγκόνις

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τον Μάριους Γκριγκόνις επέλεξε να αφήσει εκτός της εξάδας των ξένων, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Σούπερ Καπ, ο Εργκίν Αταμάν.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν απόψε το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν, για τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν! Οι δύο ομάδες κοντράρονται στον τελικό του Super Cup (20:30, ΕΡΤ 3), αλλά αμφότερες αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Το Τριφύλλι δεν υπολογίζει στον τραυματία Ντίνο Μήτογλου, ενώ εκτός της 6άδας των ξένων για τον τελικό έμεινε ο Μάριους Γκριγκόνις, σε αντίθεση με τον ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου είχε «κοπεί» ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Το σκεπτικό του Εργκίν Αταμάν έχει να κάνει με την προσπάθεια να αντιμετωπίσει τη δυνατή front line του Ολυμπιακού με Μιλουτίνοφ και Φαλ, υπολογίζοντας για τις θέσεις των σέντερ τους Λεσόρ, Αντετοκούνμπο και Μπαλτσερόφσκι.

Έτσι, λοιπόν, την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού για τον αποψινό τελικό αποτελούν οι Βιλντόζα, Γκάι, Γκραντ, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ και Μπαλτσερόφσκι.

Στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος και πέρασε στη θέση του τον ΜακΚίσικ.

Παράλληλα, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα στη Ρόδο η ΚΕΔ κλήρωσε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση. Πρόκειται για τους Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Καρπάνο, οι οποίοι θα σφυρίξουν το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της σεζόν.

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές και για τον μικρό τελικό του Super Cup, ανάμεσα σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ, με τους Τσολάκο, Τσιμπούρη και Χριστινάκη να σφυρίζουν την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί νωρίτερα εντός της ημέρας.