ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Sold out το τσάρτερ για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Sold out το τσάρτερ για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα
Intime

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στις θέσεις που υπήρχαν για τον κόσμο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague στις 3 Νοεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος στην EuroLeague και η διοίκησή του κάνει τα πάντα για να γίνει πιο… εύκολη τη ζωή των παικτών του «τριφυλλιού». Σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα θα ταξιδέψει με τσάρτερ στα 11 από τα 16 φετινά ταξίδια της regular season.

Κάτι που σημαίνει ότι και οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να βρεθούν στο πλευρό της στις περισσότερες έδρες της EuroLeague.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό υπάρχει ήδη sold out για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη στις 3 Νοεμβρίου.

Για αρχή, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (12/10, 21:15) την Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague, αναζητώντας την πρώτη του νίκη.

Σε αυτή την προσπάθεια άπαντες στην ομάδα θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, για να τους ανταμείψουν για τη στήριξή τους, με τα εισιτήρια της αναμέτρησης να βρίσκονται ήδη στη διάθεση του κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την FC Bayern Munich (12/10, 21.15) καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Κλείστε τη θέση σας στο «σπίτι» μας και ζήστε τη μοναδική «ΟΑΚΑ experience».



ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Ηλεκτρονικά στο more.com
  • Την Πέμπτη (12/10), από τις 18.15 ως τις 21.15, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.