ΜΠΑΣΚΕΤ

Οπαδός της Παρτιζάν καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση στην Ισπανία

Οπαδός της Παρτιζάν καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση στην Ισπανία

Τριετή αφαίρεση διαβατηρίου επιβλήθηκε σε οπαδό της Παρτιζάν για τις πράξεις του στο περιθώριο του αγώνα της Euroleague με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Καθόλου καλά δεν κύλησε το ματς με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, για την Παρτιζάν. Η ομάδα της Σερβίας ηττήθηκε με τις δύο βολές του Τσίμα Μονέκε για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Μετά την αναμέτρηση υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ρατσιστικής συμπεριφοράς κυρίως μέσω μηνυμάτων στα social media από οπαδούς της Σέρβικης ομάδας προς τον Μονέκε.

Σα να μην έφταναν αυτά, τα άσχημα μαντάτα για την ομάδα του Βελιγραδίου συνεχίστηκαν. Κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου, κάποιοι θερμόαιμοι υποστηρικτές της Παρτίζαν, έσπασαν κάποια προστατευτικά και κάποια καθίσματα στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα».

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι σεκιούριτι του γηπέδου, που ήταν άντρες και γυναίκες, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εκεί η ένταση συνεχίστηκε και όπως καταγγέλθηκε από κοπέλα σεκιούριτι, ένας οπαδός της Παρτιζάν τη φίλησε δύο φορές παρά τη θέλησή της.

Ο συγκεκριμένος οπαδός που κατάγεται απ’ το Μαυροβούνιο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Το Σάββατο η υπόθεσή του έφτασε στη δικαιοσύνη, όπου και καταδικάστηκε για πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση του διαβατηρίου για τρία χρόνια και του χορηγήθηκε απλά ειδική άδεια για να μπορέσει να επιστρέψει στην πατρίδα του.