ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Παναθηναϊκός: Η προσφορά της ΚΑΕ που αλλάζει τις Δευτέρες των φιλάθλων

Euroleague, Παναθηναϊκός: Η προσφορά της ΚΑΕ που αλλάζει τις Δευτέρες των φιλάθλων

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε έκπτωση της τάξης του 15% κάθε Δευτέρα, για τα εισιτήρια των αγώνων της EuroLeague.

Την ευκαιρία να απολαύσουν την αναβαθμισμένη «OAKA Experience» σε ακόμα πιο προνομιακή τιμή θα έχουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, κάθε Δευτέρα θα υπάρχει έκπτωση 15% προς όλους τους φιλάθλους για τα εισιτήρια των αγώνων της EuroLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει στους φιλάθλους της τη δυνατότητα κάθε Δευτέρα να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους με έκπτωση 15%.

Είναι Δευτέρα; Κλείστε θέση για όποιον εντός έδρας αγώνα επιθυμείτε, βρεθείτε στο πλευρό της ομάδας και ζήστε την εμπειρία του ΟΑΚΑ απολαμβάνοντας έκπτωση της τάξης του 15%.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να εισάγει τον κωδικό MONDAY ή και MONDAY15 στο αντίστοιχο πεδίο κάθε αγώνα και να επωφεληθεί έκπτωσης 15%.

Δείτε τον τρόπο στην κάτωθι φωτογραφία:

Η διάθεση των εισιτηρίων για τις δύο αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας απέναντι στην Zalgiris Kaunas (15/11, 21:15) και την Virtus Segafredo Bologna (17/11, 21:15), αλλά και για όλους τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην Euroleague, συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά στο more.com
  • Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή τους, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».