ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιλγουόκι Μπακς: Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο με Μπλέιζερς - Εκτός ο Μίντλετον

Μιλγουόκι Μπακς: Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο με Μπλέιζερς - Εκτός ο Μίντλετον
EPA/ETIENNE LAURENT, ΑΜΠΕ

Μιλγουόκι Μπακς: Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση κόντρα στους Μπλέιζερς.

Τα «Ελάφια» υποδέχονται το βράδυ της Κυριακής (26/11) στις 22:30 την ομάδα του Πόρτλαντ. Το «συγκρότημα» του Ουινσκόνσιν ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες που δεν θα δώσουν το «παρών» λόγω τραυματισμών και στο… πεδίο των αμφίβολων είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» ταλαιπωρείται από ίωση, όχι όμως από κορονοϊό και δηλώθηκε ως πιθανή η απουσία του από την αναμέτρηση της Κυριακής (26/11). Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες, όπου θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για τον Άντριαν Γκίφιν.

Αντίθετα, εκτός πλάνων του προπονητών των «Ελαφιών» έχει τεθεί ο Κρις Μίντλετον. Ο Αμερικάνος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τους Ουίζαρντς και όπως ενημέρωσε η ομάδα του, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα.

Τη φετινή σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δώσει το «παρών» σε 15 από 16 ματς των Μιλγουόκι Μπακς, έχοντας κατά μέσο όρο 29,7 πόντους, 10,3 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,1 μπλοκ.

Σχετικές ειδήσεις