ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Sold out το Παρτιζάν – Παναθηναϊκός AKTOR | Όσα δήλωσαν Αταμάν, Μήτογλου

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός Euroleague
Intime News

Euroleague: Σε μια κατάμεστη Stark Arena θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν ο Παναθηναϊκός AKTOR, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Βελιγραδίου ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/11).

Δεν είναι κάτι, βέβαια, που προκαλεί εντύπωση, καθώς η Παρτιζάν συνηθίζει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague, το sold out ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την Παρτιζάν και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για τη Σερβία. Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολη έδρα. Σημαντικό το πως θα κρατήσουμε τη στρατηγική μας στο παρκέ. Η Παρτιζάν είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον Ζέλικο (σ.σ. Ομπράντοβιτς). Είχε κάποια προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια με τραυματισμούς, όμως κόντρα σε εμάς ένας πολύ σημαντικός παίκτης όπως ο Πάντερ, που θα παίξει. Να μην έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών πριν το ματς και να παλέψουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να φτάσουμε στη νίκη. Η ομάδα παίζει επιθετικό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, προσπαθεί να τρέξει. Τώρα στα εκτός έδρας ίσως πρέπει να ελέγξουμε περισσότερο τον ρυθμό και να πάμε σε πιο χαμηλό τέμπο. Αν θες να τερματίσεις στην πρώτη τετράδα, στην πρώτη εξάδα, είναι πολύ σημαντικά τα εκτός έδρας ματς».

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίζει στον Ομπράντοβιτς: «Μεγάλη πρόκληση για τους φίλάθλους του Παναθηναϊκού επειδή ο Ζέλικο (σ.σ. Ομπράντοβιτς) έχει μεγάλη ιστορία με τον Παναθηναϊκό στη Εuroleague. O Ζέλικο είναι σε... άλλο επίπεδο με πολλούς τίτλους. Δώσαμε μάχες στην Τουρκία στα ματς της Φενέρ με την Εφές και της Φενέρ με τη Γαλατά. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εκείνος στην Παρτίζαν. Μια νέα κατάσταση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι προπονητές είναι πολύ σημαντικοί, αλλά οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν τα ματς».

Ο Ντίνος Μήτογλου, ανέφερε από την πλευρά του: «Φυσικά έχει αδυναμίες η Παρτίζαν όπως όλες οι ομάδες. Δεν είναι άτρωτη. Είναι μια ομάδα πολύ physical, πολύ δυνατή με εξαιρετικούς παίκτες και καλά προπονημένη. Διαθέτουν έναν εξαιρετικό προπονητή και τρομερή έδρα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Να παρουσιαστούμε έτοιμη για αυτές τις δυσκολίες. Να κλείσουμε καλά το μήνα. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που έχουμε».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Θα φανούν πολλά στοιχεία της ομάδας μας. Τι έχουμε χτίσει και τι προσωπικότητα έχουμε δείξει στα προηγούμενα μας, να δούμε αν θα μπορούμε να τη συνεχίσουμε ή όχι. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να μπορούμε να κερδίζουμε αυτά τα ματς»

Για την έδρα της Παρτίζαν: «Δεν υπάρχει φόβος. Είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε αυτά τα ματς και σε αυτό το επίπεδο. Τυχεροί και χαιρόμαστε να υπάρχουν τέτοιες έδρες. Είναι πολύ καλό για το μπάσκετ. Πρέπει να χαίρεσαι σαν επαγγελματίας που υπάρχουν τέτοιες έδρες».

Σχετικές ειδήσεις