ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης - Ανακοινώθηκε το πρώτο sold out

Παναθηναϊκός AKTOR: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης - Ανακοινώθηκε το πρώτο sold out

O Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε το πρώτο sold out της φετινής σεζόν, με τους φιλάθλους του να «εξαφανίζουν» τα εισιτήρια για το ευρωπαϊκό ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/12, 21:15).

Πραγματικότητα την επιθυμία του Εργκίν Αταμάν έκανε ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR, καθώς εξάντλησε τα εισιτήρια του αγώνα της EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποιώντας το πρώτο sold out της φετινής σεζόν.

«Το γεμάτο ΟΑΚΑ είναι πλέον πραγματικότητα», έγραψε η ΚΑΕ στα social media, ενώ στην ανακοίνωση προανήγγειλε εκπλήξεις.

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Real Madrid (07/12, 21:15) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τη Real Madrid.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σας ευχαριστεί για τη στήριξη και σας επισημαίνει πως οι θύρες αναμένεται να ανοίξουν στις 18:30μ.μ., συνεπώς καλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που έρχονται, τόσο pre-game όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης!

**Σημειώνεται πως το Parking 5 θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» που θα λάβει χώρα στο συγκεκριμένο σημείο του ΟΑΚΑ για το επόμενο διάστημα. Για το λόγο αυτό, η πρόσβαση θα περιοριστεί αποκλειστικά για τους κατόχους των VIP εισιτηρίων που έχουν ήδη το δικαίωμα (με τη σχετική κάρτα), ενώ ενημερώνουμε πως για τους υπόλοιπους φιλάθλους μας θα είναι διαθέσιμο το Parking μεταξύ Σπύρου Λούη και Κύμης".