ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια και η επική ατάκα στον Γκριγκόνις (vid)

Παναθηναϊκός AKTOR: Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια και η επική ατάκα στον Γκριγκόνις (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στους παίκτες του μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού AKTOR στο Μόντε Κάρλο επί της Μονακό, ενώ στο τέλος πείραξε τον Γκριγκόνις για το σουτ που πήρε εκτός... σχεδίου, με τους πάντες να ξεσπούν σε γέλια.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε θριαμβευτικά από το Μόντε Κάρλο, επικρατώντας με 91-90 της Μονακό, χάρη σε τρίποντο-«μαχαιριά» του Μάριους Γκριγκόνις στην εκπνοή της αναμέτρησης. Μετά από μια επική ανατροπή από το -15.

Ο Λιθουανός ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στα αποδυτήρια του Salle Gaston Medecin, δέχθηκε την αποθέωση και το ανάλογο μπουγέλο από τους συμπαίκτες του, ενώ όλοι μαζί υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τους έδωσε συγχαρητήρια για τη σπουδαία νίκη.

Λίγο μετά, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στους παίκτες του για το μεγάλο διπλό και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν τα παράτησε ποτέ.

«Δεν τα παρατήσαμε. Χάσαμε τρία παιχνίδια στην παράταση κι ένα ακόμα στον πόντο στην Κωνσταντινούπολη και επιτέλους τώρα νικήσαμε. Αλλά Γκρίγκο... Δεν σχεδίασα να πάρεις εσύ το τελευταίο σουτ», είπε ο Τούρκος, με τους παίκτες να γελάνε και όλοι μαζί να μαζεύονται και να φωνάζουν «ΠΑΟ».

Πλέον, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του την αυριανή (22/12, 21:45) αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο, όπου πιθανότατα θα βρεθεί και πάλι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.