ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός AKTOR: Γνώρισε την αποθέωση ο Δ. Γιαννακόπουλος

Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός AKTOR: Γνώρισε την αποθέωση ο Δ. Γιαννακόπουλος

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά το νέο θρίαμβο των «πράσινων» στην Euroleague – Συνεχάρη τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Σπουδαία νίκη για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι. Οι «πράσινοι έκαναν το 2 στα 2 στη διαβολοβδομάδο, σε δύο σημαντικές έδρες και απέναντι σε ομάδες που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Το… μυστικό όπλο του «τριφυλλιού», ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» ήταν δίπλα στην ομάδα και αυτό φάνηκε να βοηθά σε ψυχολογικό επίπεδο.

Μάλιστα μετά το τέλος της σπουδαίας αναμέτρησης, οι 700 και πλέον φίλαθλοι της ομάδας που μετέτρεψαν το Μιλάνο σε ΟΑΚΑ, αποθέωσαν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR. Ο κ. Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο με τον τρόπο του και ήταν εμφανώς χαρούμενος απ’ την επιτυχία της ομάδας.

«Είναι τρελός ο πρόεδρος», φώναξαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ταξίδεψαν στο Μιλάνο. Με τον κόσμο να αποτελεί σημαντική βοήθεια, τόσο στο Μονακό όσο και στην Ιταλική πόλη.

ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΜΠΡΑΒΟ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όπως έκανε και στο Μονακό, πήγε στα αποδυτήρια των «πράσινων» αμέσως μετά το τέλος της σπουδαίας αναμέτρησης. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες όντας χαμογελαστός. Η παρουσία του χαροποίησε φυσικά και τους παίκτες.