ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Λατρεία στην Πάτρα – Απίστευτη αποθέωση για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός AKTOR: Λατρεία στην Πάτρα – Απίστευτη αποθέωση για τους «πράσινους»

Πάνω από 2.000 φίλοι του «τριφυλλιού» στο κλειστό, οι παίκτες τραγούδησαν μαζί τους μετά το ματς και δέχτηκαν… επίθεση αγάπης από μικρούς και μεγάλους φιλάθλους.

Η αναγνώριση του κόσμου του Παναθηναϊκού στην φετινή προσπάθεια, είναι τεράστια. Η διαρκής παρουσία εκτός έδρας, τα sold out στο ΟΑΚΑ που πλέον γίνονται συνήθεια, αποτελούν το επισφράγισμα της αναγνώρισης για τα χρήματα που ξοδεύει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να επανέλθει ο Παναθηναϊκός AKTOR στην elite, αλλά και στον απόλυτο εκσυγχρονισμό του σε όλα τα επίπεδα.

Το «δέσιμο» ομάδας-κόσμου φάνηκε και στην Πάτρα. Στο «Δ. Τόφαλος» βρέθηκαν περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, παρότι το ματς διεξήχθη βράδυ παραμονής Χριστουγέννων. Σε όλο το 40λεπτο στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας και μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ήρθε το ευχαριστώ απ’ τους παίκτες.

Οι άσοι του «τριφυλλιού» πήγαν κοντά στον κόσμο, τον χειροκρότησαν και επανέλαβαν τη γνώριμη πλέον συνήθειά τους, τραγουδώντας σύνθημα μαζί με τον κόσμο.

Οι μικρότεροι φίλοι της ομάδας μπήκαν στο παρκέ, ενώ περίμεναν και στα αποδυτήρια, για να φωτογραφηθούν και να δουν από πολύ κοντά τα αστέρα του Παναθηναϊκού AKTOR. Στιγμές που θέλουν όλοι να βλέπουν στα γήπεδα, ειδικά σε περιόδους που συζητάμε για μέτρα κατά της βίας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.