ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πήγε τους γονείς του στο Σούνιο

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πήγε τους γονείς του στο Σούνιο

Στην Ελλάδα βρίσκονται οι γονείς του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με τον Ισπανό να τους ξεναγεί στις ομορφιές της χώρας μας παρά το κρύο των ημερών.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κόντρα στην Μονακό πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο Ισπανός είχε έναν επιπλέον λόγο, καθώς στις εξέδρες βρίσκονταν οι γονείς του. Ο σταρ του Παναθηναϊκού AKTOR έχει υποδεχτεί τη μητέρα και τον πατέρα του αυτές τις μέρες, γεγονός που τον έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Πέρα απ’ την παρουσία τους στο γήπεδο, ο Χουάντσο θέλησε να ξεναγήσει και τους γονείς του στις ομορφιές της χώρας μας. Έτσι με αφορμή και το ρεπό της Παρασκευής, τους πήγε στο Σούνιο. Παρά το κρύο, το διασκέδασαν με την ψυχή τους και εντυπωσιάστηκαν απ’ το μαγευτικό τοπίο.

Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» ανέβασε και μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει τη μητέρα του μετά το ματς με την Μονακό. Η οικογένεια Ερνανγκόμεθ είναι ιδιαίτερα δεμένα άλλωστε. Ο μπαμπάς, Γκιγέρμε και η μαμά, Μαργαρίτα, ήταν σημαντικά ονόματα του Ισπανικού μπάσκετ και τα παιδιά… έπεσαν κάτω απ’ τη μηλιά.

Με τον Χουάντσο και τον Γουίλι που είναι στην Μπαρτσελόνα να είναι τα δύο αγόρια της οικογένειας, ενώ υπάρχει και η Άντρεα. Η αδερφή του άσου του Παναθηναϊκού είναι επίσης αθλήτρια του μπάσκετ!