ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR, Παπαπέτρου: «Ένιωσα σαν 19 ετών, δεν παίζουμε ακόμα το καλύτερό μας μπάσκετ»

Παναθηναϊκός AKTOR, Παπαπέτρου: «Ένιωσα σαν 19 ετών, δεν παίζουμε ακόμα το καλύτερό μας μπάσκετ»

Ο Ιώαννης Παπαπέτρου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 3 μήνες, στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Λαυρίου και περιέγραψε τα συναισθήματά του.

O Iωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο Λαύριο παραδέχθηκε πως μετρούσε τις μέρες για την επιστροφή του, ενώ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν έχει παίξει ακόμα το καλύτερό του μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν μετρούσε τις μέρες: «Ναι μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να απουσιάζει για τόσο καιρό από την ομάδα: «Ήταν πολύ δύσκολο. Καταρχάς όλοι ξέρουν την αγάπη μου για τον σύλλογο. Συμβαίνουν αυτά στην ζωή, καμιά φορά γίνονται πράγματα τα οποία δεν μπορεί αν τα ελέγξεις. Εγώ οφείλω να παλέψω όπως και έκανα και θα προσεγγίσω την κάθε μέρα με θετική ενέργεια και σκέψη. Απο εκεί και πέρα προσπάθησαν να είμαι πίσω το συντομότερο δυνατόν, νομίζω γύρισα νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ευχαριστώ τον Θεό και τους ανθρώπους που με στηρίξαν σε όλο αυτό».

Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα: «Προφανώς θέλει προσαρμογή, μου λείπουν λεπτά και ανάσες, δύναμη, πράγματα τα οποία τα βρίσκεις παίζοντας. Είμαι υγιής και πάλι».

Για το πως ένιωσε όταν πάτησε παρκέ: «Ένιωσα λίγο σαν 19 χρονών, όχι με την καλή έννοια, αλλά με την κακή. Όπως είπα πριν πρέπει να κάνω σωστά τις αποθεραπείες μου, την προπόνηση μου».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού AKTOR: «Εντάξει έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι η προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι έχει ένα πολύ θετικό πρόσημο. Βέβαια καμία σεζόν δεν τελειώνει τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, όλα κρίνονται στο τέλος. Θέλουμε να κυνηγήσουμε το πλεονέκτημα έδρας στην Ευρωλίγκα και το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς με το ΟΑΚΑ και τον κόσμο μας. Και στην Ελλάδα έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας, πρέπει να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα για να μπούμε με πλεονέκτημα στα play-offs. Νομίζω δεν έχουμε παίξει ακόμα το καλύτερο μας μπάσκετ και θα συνεχίσουμε καλύτερα πιστεύω».

Για την προσέγγιση του Αταμάν στις προπονήσεις:«Έχει χτίσει αυτό το πράγμα ο κόουτς σχεδόν από το μηδέν. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με καινούργιους παίκτες, είχαμε σκαμπανεβάσματα πολλά, αλλά αποκτήσαμε μια βάση και μια σταθερότητα και αυτό προφανώς είναι δουλειά των προπονητών. Απο εκεί και πέρα συνεχώς βελτιωνόμαστε από τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη, τον Νοέμβρη και πάει λέγοντας. Θεωρώ δεν έχουμε παίξει ακόμα το μπάσκετ σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε και πιστεύω ότι προς το παρόν μας λείπει η σταθερότητα».

Για τον ρόλο του σε αυτή την νέα ομάδα:«Θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω πολύ την ομάδα και να προσφέρω πράγματα τα οποία δεν τα έχει η ομάδα. Πρώτα ο θεός να είμαστε υγιείς, εγώ ανυπομονούσα να παίξω για να βοηθήσω την ομάδα μου»