ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ στο NBA: Υπέστη έμφραγμα ο βοηθός προπονητή των Ουόριορς, αναβλήθηκε το ματς με τους Τζαζ

Σοκ στο NBA: Υπέστη έμφραγμα ο βοηθός προπονητή των Ουόριορς, αναβλήθηκε το ματς με τους Τζαζ
AP IMAGES

Το NBA προχώρησε στην αναβολή της εκτός έδρας αναμέτρησης των Ουόριορς με τους Τζαζ, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του βοηθού του Στιβ Κερ, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από καρδιακή προσβολή στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Το ΝΒΑ ανέβαλε τον αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Γιούτα Τζαζ μετά από επείγουσα ιατρική βοήθεια ενός βοηθού προπονητή.

Ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, βοηθός του Στιβ Κερ, νοσηλεύτηκε στο Σολτ Λέικ Σίτι μετά από ένα ξαφνικό και σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Ο βοηθός προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Ντέγιαν Μιλόγεβιτς νοσηλεύτηκε χθες το βράδυ στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, μετά από επείγουσα ιατρική περίθαλψη σε δείπνο ιδιωτικής ομάδας. Θα δοθεί νέα ενημέρωση για την κατάσταση του Μιλόγεβιτς όταν κριθεί απαραίτητο», ανέφερε ανακοίνωση της ομάδας.

Η ομάδα του Στεφ Κάρι ήταν προγραμματισμένο να παίξει με τους Τζαζ το βράδυ της Τετάρτης (17/1) αλλά το NBA ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα.

Το σερβικό Sportsklub, μάλιστα, αναφέρει ότι ο Μιλόγεβιτς υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς έκανε αξιόλογη καριέρα ως πάουερ φόργουορντ, ήταν διεθνής με τη Σερβία από το 1994 έως το 2009, ενώ κέρδισε τρία συνεχόμενα βραβεία πολυτιμότερου παίκτη της Αδριατικής Λίγκας από το 2004 έως το 2006. Έπαιξε επίσης επαγγελματικά σε Σερβία, Μαυροβούνιο, Τουρκία και την Ισπανία πριν γίνει προπονητής.

Σχετικές ειδήσεις