ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Η παράκληση Τσαρλς Μπάρκλεϊ στις ομάδες να υπογράψουν τον Τόνι Σνελ

NBA: Η παράκληση Τσαρλς Μπάρκλεϊ στις ομάδες να υπογράψουν τον Τόνι Σνελ

ΝΒΑ: Συγκινητική στιγμή με τον παλαίμαχο σούπερ σταρ και νυν τηλεοπτικό σχολιαστή, να ζητά απ’ τις ομάδες να αποκτήσουν άμεσα τον Σνελ για να έχει την ασφάλεια που προβλέπει η δεκαετία στο πρωτάθλημα.

Όλος ο μπασκετικός πλανήτης έβγαλε το καπέλο στον Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Ο παλαίμαχος φόργουορντ και πλέον παρουσιαστής και σχολιαστής στο TNT, απηύθυνε έκκληση στις ομάδες του ΝΒΑ να υπογράψουν άμεσα τον Τόνι Σνελ. Η ιστορία του οποίου έγινε γνωστή και συγκίνησε τους φιλάθλους.

O 32χρονος γκαρντ-φόργουορντ θέλει λίγο καιρό ακόμη για να συμπληρώσει δεκαετία στο ΝΒΑ. Αυτό τον καιρό όμως είναι χωρίς συμβόλαιο. Και σύμφωνα με τους κανόνες του πρωταθλήματος, αν δε συμπληρωθεί 10ετία δεν παίρνει ο αθλητής την πλήρη ασφάλιση και τη σύνταξη στις ΗΠΑ.

Για τον Σνελ το θέμα είναι σημαντικό καθώς έχει δύο παιδιά στο φάσμα του αυτισμού. Οπότε είναι απαραίτητο να έχει την ασφάλιση για τις ιατρικές τους ανάγκες. Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ λοιπόν, στην δημοφιλή εκπομπή «ΝΒΑ on TNT», σταμάτησε τις γνωστές του πλάκες ή αναλύσεις για τους αγώνες και απόλυτα σοβαρά ζήτησε απ’ τις ομάδες της λίγκας να υπογράψουν άμεσα τον Σνελ.

«Δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει με το φάσμα του αυτισμού, αλλά αντιλαμβάνομαι πως τα παιδιά σε αυτή την κατάσταση θα έχουν μεγάλη ανάγκη ιατρικές υπηρεσίες», είπε μεταξύ άλλων, παρακαλώντας τις ομάδες να υπογράψουν άμεσα τον Σνελ. Κίνηση που συγκίνησε όλους τους μπασκετόφιλους.

Δείτε τη χαρακτηριστική στιγμή με την αναφορά του Μπάρκλεϊ: