ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Πολύ δύσκολα με Φενέρμπαχτσε ο Σλούκας

Παναθηναϊκός AKTOR: Πολύ δύσκολα με Φενέρμπαχτσε ο Σλούκας

Παναθηναϊκός AKTOR: Η θλάση στον προσαγωγό δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως και ο Εργκίν Αταμάν παραδέχτηκε πως μάλλον δε θα τον χρησιμοποιήσει στο κρίσιμο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Σε ακόμη ένα ματς ο Παναθηναϊκός AKTOR όπως όλα δείχνουν θα έχει σημαντική απουσία να αντιμετωπίσει. Ο Κώστας Σλούκας δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Έτσι πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να ενισχύσει τους «πράσινους» στο σπουδαίο ματς της Παρασκευής για τη Euroleague απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» πήρε χρόνο στο ματς με τον Άρη, αλλά φάνηκε να μην είναι στο 100%. Κι αυτό καθιστά τους πάντες επιφυλακτικούς, καθώς όσο σημαντικό κι αν είναι το παιχνίδι με τη Φενέρ, ακολουθούν ακόμη σημαντικότερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν στις καθιερωμένες του δηλώσεις, ξεκαθάρισε πως πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιήσει τον Έλληνα άσο. Χαρακτηριστικά ο κόουτς των «πράσινων» είπε:

«Το πλάνο μας δεν αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας. Μέχρι στιγμής στα εντός έδρας ματς έχουμε καλή άμυνα και έξυπνη επίθεση. Κυκλοφορούμε καλά την μπάλα. Φυσικά, αύριο θα είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε τον Σλούκα, όπως καταλαβαίνω. Πρέπει να βρούμε καλό rotation και σίγουρα καλά ποσοστά στην επίθεση».