ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός Aktor: Με σφιγμένες γροθιές πανηγύρισε ο Αταμάν!

Παναθηναϊκός Aktor: Με σφιγμένες γροθιές πανηγύρισε ο Αταμάν!

Παναθηναϊκός Aktor: Η σπουδαιότητα της νίκης φάνηκε στον τρόπο που ξέσπασε ο Εργκίν Αταμάν, πανηγυρίζοντας με υψωμένες γροθιές μαζί με τον κόσμο – Τραγούδησαν ξανά οι παίκτες στο… πάρτι του ΟΑΚΑ!

Η σπουδαιότητα και η σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού Aktor κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την Euroleague, φάνηκαν περίτρανα απ’ την αντίδραση των «πράσινων» πρωταγωνιστών. Το ΟΑΚΑ ήταν το γνώριμο… καμίνι για κάθε αντίπαλο, σε ένα ακόμη sold out. Το πάρτι από τις εξέδρες, μεταφέρθηκε και στο παρκέ μόλις έγινε η δουλειά.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν κεντρικό πρόσωπο, καθώς ξέσπασε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού Aktor ύψωσε σφιγμένες γροθιές, σε μια κίνηση που τον χαρακτηρίζει και έκανε ουσιαστικά το γύρο του γηπέδου. Πλησίασε σε κάθε γωνιά της εξέδρας και κάποια στιγμή κουνούσε τα χέρια του στο ρυθμό του ύμνου του Παναθηναϊκού!

Φυσικά οι παίκτες των «πράσινων» δεν γινόταν να μην ακολουθήσουν. Με το γνωστό τρόπο, με τη συνήθεια που έγινε λατρεία στο ΟΑΚΑ. Πήγαν μπροστά στους οργανωμένους, σήκωσαν τα χέρια κι άρχισαν να τραγουδούν μαζί με τους οπαδούς το γνωστό σύνθημα της εξέδρας «χόρτο μαγικό».

Στα αποδυτήρια ο Εργκίν Αταμάν είπε στους παίκτες του πως πήραν μια σπουδαία νίκη σε σημαντικό παιχνίδι και τους έδωσε ρεπό για το Σάββατο, επειδή το αξίζουν όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.