ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπουδαία κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor – Ισόβιος αποκλεισμός σε οπαδό για λεκτική επίθεση

Σπουδαία κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor – Ισόβιος αποκλεισμός σε οπαδό για λεκτική επίθεση

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor γνωστοποίησε πως αφαιρεί το διαρκείας και αποκλείει διά παντός απ’ το ΟΑΚΑ οπαδό που επιτέθηκε λεκτικά σε διαιτητή του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR πρωτοπορεί σε θέματα παροχών προς τους φιλάθλους με το ΟΑΚΑ experience, ενώ ταυτόχρονα πολεμά κάθε μορφή βίας με σκοπό να προσελκύει οικογένειες στο γήπεδο. Οι «πράσινοι» για ακόμη μια φορά το αποδεικνύουν εμπράκτως, για κάτι μάλιστα που καλά-καλά δεν κατάλαβε σχεδόν κανείς.

Λίγο μετά το παιχνίδι της Euroleague με την Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση. Σε αυτή ευχαριστεί τον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα και στάση του. Παράλληλα όμως, τονίζει πως καταδικάζει την λεκτική επίθεση ενός οπαδούς προς διαιτητή της αναμέτρησης. Μάλιστα από τον συγκεκριμένο οπαδό αφαιρείται το διαρκείας και παράλληλα αποκλείεται διά παντός απ’ το ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τάσσεται διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή βίας, όπως έχει πολλάκις αποδείξει με τη στάση της.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοί μας ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είναι αυτονόητο πως καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των διαιτητών της αναμέτρησης από έναν «φίλαθλο». Είναι αυτονόητο πως δεν θα επιτρέψουμε σε έναν άνθρωπο να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του συνόλου του κόσμου μας.

Είναι επίσης αυτονόητο πως του αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και η είσοδός του στο ΟΑΚΑ απαγορεύεται δια παντός».