ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Πρώτη προπόνηση με Σπανούλη, ενόψει προκριματικών Eurobasket 2025

Εθνική ομάδα Βασίλης Σπανούλης
Intime News

Εθνική Ελλάδας: Τη Δευτέρα (19/2) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, υπό της οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών του Eurobasket 2024, έχει ξεκινήσει.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά την ερχόμενη Δευτέρα (19/2), όπου θα προπονηθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλέσει στην προεπιλογή τους εξής 16 παίκτες: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννη Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Βαγγέλης Ζούγρης.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν οι διεθνείς που θα αγωνιστούν στον τελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, μια ημέρα νωρίτερα, θα δώσουν το «παρών» χωρίς να προπονηθούν ή θα εξαιρεθούν από το πρώτο κάλεσμα.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο Group F, μαζί με τις Μεγάλη Βρετανία, Τσεχία κι Ολλανδία και την πρόκριση για την τελική φάση θα πάρουν οι τρεις πρώτοι του ομίλου.

Στο πρώτο «παράθυρο», η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Τσεχία στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Παρασκευή (23/2, 21:00), ενώ τρεις ημέρες αργότερα (26/2, 20:30) θα αγωνιστεί στο Ντεν Χάαγκ με την Ολλανδία.

Σχετικές ειδήσεις