ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιορτή του μπάσκετ: Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων έγιναν ένα στο Final Eight της Ισπανίας!

Γιορτή του μπάσκετ: Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων έγιναν ένα στο Final Eight της Ισπανίας!

Στους δρόμους της Μάλαγα οι οπαδοί των ομάδων που μετέχουν στο Final Eight του Copa del Rey, παρέδωσαν μαθήματα αθλητικού πολιτισμού.

Την ώρα που στην Ελλάδα δεν μπορεί κάποιος να πάει στο γήπεδο για το Final Eight αν απλά φορά το κασκόλ της ομάδας του, στην Ισπανία αποδεικνύουν γιατί είναι πολλά χρόνια μπροστά. Η αντίστοιχη διοργάνωση του Copa del Rey διεξάγεται στη Μάλαγα. Εκεί λοιπόν, φίλαθλοι όλων των ομάδων έγιναν ένα, όχι για επεισόδια και εντάσεις, αλλά για να γιορτάσουν την παρουσία τους και το μπάσκετ.

Πριν την έναρξη της ημιτελικής φάσης του θεσμού, εκεί όπου Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Τενερίφη ήταν οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν. Οι οπαδοί τους βρέθηκαν στα σημεία της πόλης με την περισσότερη κίνηση. Πέρα απ’ αυτούς, ήταν εκεί και οπαδοί της Μάλαγα, της Μανρέσα και της Γκραν Κανάρια. Όλοι μαζί πανηγύριζαν απλά την παρουσία τους στην παραλιακή πόλη.

Με τον τρόπο αυτό φάνηκε πως διασκεδάζουν το μπάσκετ στην Ισπανία. Κάτι που δυστυχώς θέλουμε πολλά βήματα προόδου για να πλησιάσουμε στην χώρα μας, αλλά και διάθεση προς αυτή την κατεύθυνση απ’ όλους τους φορείς.