ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Μήτρου – Λονγκ αντί Ουόκαπ κι εκτός ο Μήτογλου με Ολλανδία

Εθνική Ελλάδας Προκριματικά Eurobasket 2025
Intime News

Εθνική Ελλάδας: Με αλλαγές στη δωδεκάδα της θα παραταχθεί η «γαλανόλευκη» κόντρα στην Ολλανδία, για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Η Εθνική ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της, καθώς νίκησε την Τσεχία, στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται πλέον για το ματς της Δευτέρας (26/2) με την Ολλανδία στη Χάγη. Η Ελλάδα αναμένεται να παρουσιαστεί διαφοροποιημένη σε σχέση με την πρεμιέρα στο ΣΕΦ.

Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ θα είναι ο νατουραλιζέ της δωδεκάδας, παίρνοντας τη θέση του Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος θα ξεκουραστεί. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη «γαλανόλευκη». Εκτός από τη δωδεκάδα για λόγους ξεκούρασης θα μείνει κι ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο αγώνας Ολλανδία – Ελλάδα για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025 είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Δευτέρας (26/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports4HD και την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις