ΜΠΑΣΚΕΤ

Το unfair της Μπαρτσελόνα στον γιο Γιασικεβίτσιους που εξόργισε τον Σάρας

Το unfair της Μπαρτσελόνα στον γιο Γιασικεβίτσιους που εξόργισε τον Σάρας

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για απογοήτευση αναφορικά με τη στάση της Μπαρτσελόνα και αποκαλύφθηκε ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό κι αφορά τον γιο του, Λούκας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε για τη Euroleague, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για την φυγή του απ’ την Μπαρτσελόνα. Ο Λιθουανός προπονητής δεν έκρυψε τα λόγια του, βγάζοντας απογοήτευση για τους Καταλανούς. Τονίζοντας μάλιστα πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που τον απογοητεύουν οι «μπλαουγκράνα».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγω έτσι από την Μπαρτσελόνα. Νικητής, αλλά φεύγω με τέτοιο τρόπο. Η απογοήτευση είναι τεράστια, χωρίς αμφιβολία, λόγω της κακής μεταχείρισης που συνεχίζεται αυτές τις μέρες προς την οικογένειά μου. Μια μέρα θα μιλήσω καθαρά, δεν θέλω να κάνω κακό αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Σάρας.

Αμέσως γεννήθηκε η απορία αναφορικά με το τί εννοεί ο Λιθουανός προπονητής. Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Μάρσαλ Γιορέντε, ήρθε να απαντήσει στα ερωτήματα που γεννήθηκαν. Αποκαλύπτοντας πως η βασική αιτία της απογοήτευσης του Γιασικεβίτσιους, είναι η συμπεριφορά απέναντι στον γιο του.

Ο 12χρονος Λούκας Γιασικεβίτσιους, αγωνίζεται στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Μετά τη φυγή του πατέρα του, οι «μπλαουγκράνα» τον καθαίρεσαν από αρχηγό των Mini της ομάδας. Μάλιστα ο προπονητής του, Αλέιξ Κονσερνάου, τον ενημέρωσε πως αυτό ήταν άνωθεν εντολή.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά εξόργισε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Κι ήρθε να προστεθεί στην κακιά γνώμη που έχει ο Λιθουανός για τον Λαπόρτα, καθώς ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα του είχε υποσχεθεί πως θα ανανεώσει και θα μείνει στην ομάδα, τόσο όταν ήταν παίκτης όσο και ως προπονητής. Κάτι που φυσικά δεν έγινε.