ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα στην Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα στην Θεσσαλονίκη
Eurokinissi

Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός πλάνων του Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση της Κυριακής (17/03) με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη έμειναν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε το Σάββατο (16/03) την προετοιμασία του για τη «μάχη» της Basket League με τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» και μετά το τέλος, η αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη. Απόντες από το ματς της 21ης αγωνιστικής θα είναι οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκας Βιλντόζα.

Αμφότεροι προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουν καταφέρει να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς. Έτσι, δεν ταξίδεψαν για τη «Νύμφη του Θερμαϊκού» τη στιγμή που η συμμετοχή τους στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, την Τετάρτη (20/03) στο Βελιγράδι να είναι αμφίβολη, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας (18/03).

Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, όπου μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού AKTOR είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Euroleague και η διατήρηση της… ασφάλειας για το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Basket League.