ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Δείπνο με πρωτοβουλία Σλούκα

Παναθηναϊκός AKTOR: Δείπνο με πρωτοβουλία Σλούκα

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Κώστας Σλούκας πήρε την πρωτοβουλία και πήγε όλη την ομάδα για δείπνο σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, σε μια κίνηση συσπείρωσης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την Basket League. Με αφορμή την παρουσία εκεί των «πράσινων», ο Κώστας Σλούκας πήρε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία, δείχνοντας πως είναι αρχηγός όχι μόνο στο παρκέ αλλά κι εκτός αυτού. Όντας και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, μάλιστα, ο διεθνής γκαρντ πήγε όλη την ομάδα για δείπνο!

Αντί να φάνε στο ξενοδοχείο όπως συνηθίζεται, ζήτησε να πάει τους πάντες έξω για να δειπνήσουν όλοι μαζί. Τεχνικό επιτελείο, καλαθοσφαιριστές, μέλη του σταφ της ομάδας. Φυσικά όλοι δέχτηκαν και έτσι δείπνησαν στο εστιατόριο «Γλυκάνισος».

Μετά την ήττα στο ντέρμπι που στεναχώρησε τους πάντες στο «τριφύλλι», ο Σλούκας θέλησε με αυτό τον τρόπο να συσπειρώσει την ομάδα, κυρίως ενόψει της κρίσιμης εβδομάδας στην Euroleague με τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα.