ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε κρίση η Ρεάλ Μαδρίτης - Επεισόδιο on camera για Καμπάτσο και Γιαμπουσέλε (video)

Σε κρίση η Ρεάλ Μαδρίτης - Επεισόδιο on camera για Καμπάτσο και Γιαμπουσέλε (video)
SCREENSHOT - VIDEO

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι σε καλή κατάσταση και τα νεύρα οδήγησαν σε επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάλαγα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ολοφάνερο πως περνάει κρίση, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να έχει βάλει το... χεράκι του, με τον θρίαμβο που πέτυχε μέσα στην Ισπανία για την EuroLeague πριν από 20 μέρες.

Η ομάδα του Τσους Ματέο δεν είναι σε καλή κατάσταση και παραλίγο να χάσει και την πρώτη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα, μιας και ζορίστηκε πολύ απέναντι στη Μάλαγα, η οποία την είχε κερδίσει στην έδρα της στον πρώτο γύρο και με νέα νίκη θα την έβαζε από κάτω στην ισοβαθμία.

Μια διαιτητική απόφαση, ωστόσο κι ένα φάουλ του Καμπάτσο στον Κάρτερ, το οποίο δεν σφυρίχθηκε έκριναν το ματς και η Ρεάλ επικράτησε εν τέλει με 87-81, σε ένα ματς που ο Μάριο Χεζόνια έμεινε εκτός 12άδας (λόγω ενοχλήσεων στο στομάχι, σύμφωνα με την ενημέρωση των Μαδριλένων).

Ωστόσο το περιστατικό που σημάδεψε το παιχνίδι ήρθε σε ένα τάιμ-άουτ και μάλιστα το έπιασε και η κάμερα.

Συγκεκριμένα, με τους παίκτες της Ρεάλ να πηγαίνουν στον πάγκο, ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε είχαν μία στιγμή μεγάλης έντασης, με τον Αργεντινό να νευριάζει με κάτι που του είπε ο Γάλλος και να του φωνάζει.

Με την κάμερα να πλησιάζει για να έχει καλύτερη εικόνα, ο Σέρχιο Γιουλ φρόντισε να καλύψει τους συμπαίκτες του και έριξε μία πετσέτα μπροστά, κοιτάζοντας και τον κάμεραμαν.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις