ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague, Ολυμπιακός: Χωρίς Πετρούσεφ στο Βελιγράδι, «τρέχει» για Φενέρ

EuroLeague, Ολυμπιακός: Χωρίς Πετρούσεφ στο Βελιγράδι, «τρέχει» για Φενέρ

EuroLeague, Ολυμπιακός: Ο Φιλίπ Πετρούσεφ γλίτωσε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, αλλά αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 2 με 3 εβδομάδες.

Χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεφ για τις επόμενες δύο εβδομάδες -τουλάχιστον- αναγκάζεται να πορευτεί ο Ολυμπιακός.

Το οστικό οίδημα που ταλαιπωρεί τον Σέρβο σέντερ, όπως ανέφερε η πρώτη διάγνωση μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε κόντρα στη Βιλερμπάν, σημαίνει ότι τελικά θα απουσιάσει για τις επόμενες 15 με 20 μέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Αυτό σημαίνει πως ο Πετρούσεφ χάνει σίγουρα το ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (24/2) για την Basket League, αλλά και τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Παρτίζαν (28/3) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague και τον τον Ερυθρό Αστέρα (4/4) για την 33η αγωνιστική.

Ο ψηλός του Ολυμπιακού έχει, ωστόσο, πιθανότητες να προλάβει την 34η και κρίσιμη τελευταία αγωνιστική, όπου υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (12/4) στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που έχει ήδη ανακοινωθεί Sold Out.

Τη φετινή σεζόν ο Πετρούσεφ έχει 9.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 5.5 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Σχετικές ειδήσεις