ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Sold Out το Μπάγερν-Παναθηναϊκός AKTOR με έντονη ελληνική βοήθεια!

Euroleague: Sold Out το Μπάγερν-Παναθηναϊκός AKTOR με έντονη ελληνική βοήθεια!

Euroleague: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός AKTOR, κοντά στα 3.000 έχουν καταλήξει σε ελληνικά χέρια!

Στις 5 Απριλίου για την 33η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα φιλοξενηθεί στο Μόναχο απ’ την Μπάγερν. Οι Βαυαροί χάνουν τις ελπίδες τους για δεκάδα κι αν ηττηθούν από την Μπαρτσελόνα την 32η αγωνιστική, τότε ουσιαστικά δε θα έχουν βαθμολογικό κίνητρο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, οι Γερμανοί ανακοίνωσαν sold out για το παιχνίδι τους με τους «πράσινους»! Κάτι που όπως φαίνεται δεν είναι μόνο δική τους επιτυχία και επιθυμία των Βαυαρών να δουν από κοντά τον Παναθηναϊκό AKTOR. Αρκετά εισιτήρια έχουν καταλήξει σε Έλληνες.

Το «τριφύλλι» σε κάθε περίπτωση θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τη νίκη στο παιχνίδι αυτό. Έτσι, οι φίλαθλοί του που όπου έχουν δυνατότητα ακολουθούν, θα το κάνουν μαζικά. Οι εκτιμήσεις θέλουν έως και 3.000 «μαγικά χαρτάκια» να έχουν καταλήξει σε Ελληνικά χέρια! Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR στην κανονική διάρκεια της σεζόν.