ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Μόναχο δίπλα στην ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Μόναχο δίπλα στην ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός AKTOR: Σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει το παρών στηρίζοντας έμπρακτα τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Σπουδαίο ματς για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν για την 33η αγωνιστική της Euroleague. Αναμέτρηση που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τους «πράσινους», καθώς αν καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους και να νικήσουν τους Βαυαρούς, τότε θα έχουν «αγκαλιάσει» το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, εκεί όπου ήδη έχουν προκριθεί.

Στο γήπεδο θα είναι πάνω από 3.000 Έλληνες για να υποστηρίξουν τους «πράσινους», μετατρέποντάς το σε… mini ΟΑΚΑ. Πέρα απ’ τους φιλάθλους όμως, το παρών σε μια ακόμη αναμέτρηση θα δώσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πάλι ταξίδεψε την ημέρα του αγώνα για να είναι στο πλευρό του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του στο σπουδαίο αυτό ματς.

Εκτός Ελλάδας ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έχει βρεθεί φέτος σε Μονακό, Μιλάνο και πριν μία εβδομάδα στην Μπολόνια. Το κάνει εκ νέου στην τελευταία αναμέτρηση εκτός έδρας της κανονικής περιόδου.