ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ανανέωσε ο Μάριους Γκριγκόνις - «Χαρούμενος που μένω, ανυπομονώ για τη συνέχεια»

Παναθηναϊκός AKTOR: Ανανέωσε ο Μάριους Γκριγκόνις - «Χαρούμενος που μένω, ανυπομονώ για τη συνέχεια»

Ο Μάριους Γκριγκόνις επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό AKTOR για νέο τριετές συμβόλαιο.  

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο πρωταγωνιστής στη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Κολοσσού στη Ρόδο και λίγη ώρα αργότερα επισημοποίησε την παραμονή του στο Τριφύλλι για τρία ακόμα χρόνια.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε εισηγηθεί εδώ και καιρό την παραμονή του Λιθουανού στην ομάδα και ο 30χρονος περιφερειακός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ πως έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Ο Γκριγκόνις εξήγησε τους λόγους που τον κράτησαν στον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά και τις προσδοκίες του για το μέλλον.

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα, άρα το είχα γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα.

Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα. Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα.

Έχει από τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα», ανέφερε ο Γκριγκόνις.

Ο 30χρονος Λιθουανός έχει 10.1 πόντους με 58.4% δίποντα, 43.7% τρίποντα, 89.6% βολές, 3 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 9.8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:49 λεπτά συμμετοχής σε 33 αγώνες φέτος στη EuroLeague.

Σχετικές ειδήσεις