ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνελήφθη για βιασμό ο ΜακΛεμορ που ήταν στην ΑΕΚ πριν μερικούς μήνες

Συνελήφθη για βιασμό ο ΜακΛεμορ που ήταν στην ΑΕΚ πριν μερικούς μήνες

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του Μπεν ΜακΛεμορ στο Όρεγκον για βιασμό, με τον Αμερικανό να βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Είδηση-βόμβα για το χώρο του μπάσκετ, με τον Μπεν ΜακΛεμορ να συλλαμβάνεται στις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός άσος κατηγορείται για βιασμό, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας. Ο ΜακΛεμορ έπαιζε στην ΑΕΚ μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο και μάλιστα είχε αποκτηθεί ως το μεγάλο όνομα για να κάνει τη διαφορά στην Ένωση.

Τα προβλήματα στη συμπεριφορά του είχαν φανεί πολλές φορές και στην Ελλάδα, με τα ξενύχτια να είναι ένα απ’ τα λιγότερο σοβαρά παραπτώματά του. Μάλιστα, πριν φύγει απ’ την Ελλάδα, έπεσε θύμα ληστείας ξημερώματα, όταν και του έκλεψαν το ρολόι που φορούσε.

Ο προβληματικός του χαρακτήρας τον συνόδευσε και στην Ισπανία, όπου για λίγο καιρό έπαιξε στην Μπρεογάν. Ο 31χρονος που έχει πάνω από 500 παιχνίδια στο ΝΒΑ, την περασμένη Δευτέρα έφυγε από την Ισπανία για προσωπικούς λόγους όπως επικαλέστηκε.

Σύμφωνα με το KGW8, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στο Όρεγκον Σίτι με την κατηγορία του βιασμού πρώτου βαθμού. Παράλληλα, τον βαραίνουν κι άλλες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα.