ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη στην προσπάθεια Ελλήνων αθλητών ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη στην προσπάθεια Ελλήνων αθλητών ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR γνωστοποίησε την παράταση χρήσης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ από τους αθλητές της ξιφασκίας, μέχρι τέλος Ιουλίου – «Η πρόοδος και η ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

Κίνηση μεγαλείου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR. Οι «πράσινοι» απάντησαν θετικά χωρίς δεύτερη σκέψη, στο σχετικό αίτημα του Γιάννη Βρούτση αναφορικά με την παράταση χρήσης των βοηθητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, από τους αθλητές και τις αθλήτριες της ξιφασκίας. Το διάστημα παρατείνεται μέχρι τον Ιούλιο, χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο φυσικά, για την καλύτερη προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Μάλιστα, αυτό θα φέρει μικρές καθυστερήσεις στα έργα του ΟΑΚΑ στους βοηθητικούς χώρους και επιπλέον κόστη στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, τα οποία και δεν υπολογίζει μπροστά στο καλό του ελληνικού αθλητισμού.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την περαιτέρω παράταση της χρήσης των εγκαταστάσεων της Ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας μέχρι το τέλος Ιουλίου, προφανώς χωρίς κανένα αντίτιμο, ώστε οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η παράταση θα επιφέρει καθυστερήσεις και επιπλέον κόστη στα έργα που πρόκειται να γίνουν στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του κλειστού του ΟΑΚΑ για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, η πρόοδος και η ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, πολύ περισσότερο δε όταν πρόκειται για τους Έλληνες αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχία σε όλους τους αθλητές της Ολυμπιακής αποστολής».