ΜΠΑΣΚΕΤ

Είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν

Είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, κήδεψε τον αγαπημένο του πατέρα -–Εξέχουσες προσωπικότητες της Τουρκίας έδωσαν το παρών.

Γεμάτος θλίψη ο Εργκίν Αταμάν και η οικογένειά του, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον αγαπημένο του πατέρα, Ιμπραήμ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε στην πατρίδα του για την κηδεία όπως είναι λογικό, αλλά και για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στην κηδεία βρέθηκε πλήθος κόσμου, απ’ το χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο. Άνθρωποι της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής της γειτονικής χώρας, θέλησαν να συλλυπηθούν τον Εργκίν Αταμάν για τη μεγάλη του απώλεια.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο υπουργός νεολαίας και αθλητισμού, Οσμάν Ασκίν Μπακ, ο τέως υπουργός εσωτερικών, Μεχμέρ Αγκάρ. Επίσης, το μέλος του Δ.Σ. της UEFA, Σερβέτ Γιαρντιμτζί, ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ντουρσούν Οζμπέκ, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Ομέρ Ονάν.