ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Ματσάρα και ισοφάριση για τη Μονακό

Euroleague: Ματσάρα και ισοφάριση για τη Μονακό

Euroleague: Νίκη για τη Μονακό σε εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με 93-88 – Στο 1-1 η σειρά που μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη.

Εκπληκτικό το δεύτερο ματς της σειράς Μονακό-Φενέρμπαχτσε για τα play offs της Euroleague. Οι Μονεγάσκοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο καθώς οι Τούρκοι είχαν κάνει break στο πρώτο ματς. Και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 93-88 σε ματς που δεν προσφερόταν για καρδιακούς.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν εξαιρετικά το ματς και πήραν προβάδισμα 9-0. Έφτασαν την υπέρ τους διαφορά μέχρι τους 16 (31-15) και φαινόταν να ελέγχουν απόλυτα το ματς. Όμως η Φενέρ «απάντησε» με 11-24 στο δεύτερο δεκάλεπτο και μετέτρεψε την αναμέτρηση σε ντέρμπι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Τούρκων ο Ντόρσεϊ με 6/8 τρίποντα στην αναμέτρηση. Η Φενέρμπαχτσε πέρασε μπροστά, αλλά η Μονακό επέστρεψε στην τελική ευθεία του ματς και με σπουδαίο τρίποντο του Λόιντ στα 11’’ πριν το τέλος, πήρε μια σπουδαία νίκη.

Ο Μοντεγιούνας είχε 18 πόντους, 15 ο Λόιντ και 13 ο Οκόμπο για τους νικητές. Για τη Φενέρ ο Ντόρσεϊ με 25 πόντους ήταν ο καλύτερος. Ακολούθησε ο Γουίλπεκιν με 23 και ο Χέιζ-Ντέιβιτς με 10.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Φενέρ ψάχνει διατήρηση της έδρας για να προκριθεί και η Μονακό break για να γυρίσει τουλάχιστον τη σειρά στο Πριγκιπάτο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-21, 54-50, 65-74, 93-88