ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Αντίδραση για τους οπαδούς της Μακάμπι - Στον… αέρα το Game 3

Παναθηναϊκός AKTOR: Αντίδραση για τους οπαδούς της Μακάμπι - Στον… αέρα το Game 3
Eurokinissi

Παναθηναϊκός AKTOR: Έντονη και άμεση ήταν η αντίδραση των «πράσινων» στην απόφαση της σερβικής αστυνομίας να επιτρέψει την παρουσία χιλιάδων οπαδών της Μακάμπι στο Game 3.

Η διεξαγωγή του τρίτου αγώνα των play offs της Euroleague μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Παναθηναϊκού AKTOR φαίνεται πως είναι στον… αέρα. Τις τελευταίες ώρες οι Αρχές της Σερβίας άναψαν το «πράσινο φως» για την παρουσία χιλιάδων οπαδών των Ισραηλινών στις εξέδρες της «Χάλα Πιονίρ», εν αντιθέσει με την απόφαση που είχε παρθεί πριν από μερικούς μήνες από τη διοργανώτρια αρχή για τις αναμετρήσεις της «ομάδας του λαού».

«Η Μακάμπι ευχαριστεί τη Σερβία και τις τοπικές αρχές, που σε μια περίοδο πόνου και αβεβαιότητας καλωσόρισαν την ομάδα με μια ανοιχτή αγκαλιά, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και γενναιοδωρία, για το καλό του μπάσκετ που όλοι αγαπάμε τόσο και της αδελφότητας μεταξύ των ανθρώπων», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ισραηλινοί το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (30/04).

Και συνεχίζει: «Οι οπαδοί της Μακάμπι που ταξίδεψαν στη σερβική πρωτεύουσα έχοντας αγοράσει εισιτήρια θα είναι σε θέση να μπουν στη θρυλική Χάλα Πιονίρ και να στηρίξουν την ομάδα μας στο φιλόξενο Βελιγράδι».

Αν και ο σύλλογος του Τελ Αβίβ δεν κάνει λόγο για τον ακριβή αριθμό των οπαδών που έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο και θα πάρουν θέση στις εξέδρες της «Χάλα Πιονίρ», οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για χιλιάδες.

Οι παραπάνω εξελίξεις προκάλεσαν την άμεση και έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγο πριν την αναχώρησή του για το Βελιγράδι, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να… παίξει με την ομάδα του «τριφυλλιού».

Πλέον όλα είναι ανοιχτά μιας και στον Παναθηναϊκό AKTOR δε θα δεχτούν να γίνει αγώνας με απόφαση η οποία ούτε από την Ευρωλίγκα έχει παρθεί αλλά και δημιουργεί μια τελείως διαφορετική συνθήκη απ’ αυτή που υπήρχε από τη στιγμή που ξεκίνησε η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ.

Σχετικές ειδήσεις