Ύμνοι για τον Εργκίν Αταμάν: «Με αυτόν ο Παναθηναϊκός αναγεννήθηκε από τις στάχτες του»

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν για τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό και την ικανότητά του να χτίζει ομάδες από την αρχή και να τις οδηγεί στην κορυφή.
Ύμνοι για τον Εργκίν Αταμάν: «Με αυτόν ο Παναθηναϊκός αναγεννήθηκε από τις στάχτες του»
1'

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, έδωσε συνέντευξη στο «Basketball Sphere» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν και την δουλειά που έχει κάνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης τεχνικός, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές ήταν συνεργάτης του Τούρκου προπονητή τα προηγούμενα χρόνια, κατακτώντας μαζί την EuroLeague το 2022 και το 2023.

Στις δηλώσεις του ο Μιγιάτοβιτς τόνισε την ικανότητα του Αταμάν να φτιάχνει από την αρχή ομάδες και να τις οδηγεί ξανά στην κορυφή.

«Κάθε παιχνίδι στα playoffs της EuroLeague είναι ξεχωριστό. Ο Έργκιν έχει καταφέρει μοναδικά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξαναγεννήθηκε απ’ τις στάχτες του με αυτόν στο τιμόνι.

Είναι αυτός ο προπονητής που μπορεί να φτιάξει απ’ την αρχή την ομάδα και να την ανεβάσει ξανά στην κορυφή σε μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ χαρούμενος γ’ αυτόν. Είμαστε φίλοι. Όταν δεν παίζουμε απέναντί του τον υποστηρίζουμε όλοι στην Εφές.

Ελπίζουμε να συνεχίσει να έχει επιτυχία στον Παναθηναϊκό, όπως κάνει μέχρι τώρα. Στη δουλειά μας όταν δημιουργούμε ομάδες, δεν αρκεί απλά να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Εδώ ακριβώς είναι η διαφορά.

Ο κόουτς Αταμάν το ξέρει καλά αυτό και κάνει εξαιρετική δουλειά. Από την Μπεσίκτας σε εμάς (σ.σ. στην Εφές) και τώρα στον Παναθηναϊκό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η πορεία του. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να δουλέψω στο πλευρό του».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή